Framtiden.

Om man har en bra affärside, men inte modet. Hur gör man då? Tankarna går runt, och jag hoppas att det blir lite mer kött på benen för att samla mod i kväll. Trygghetsrådet har resurserna, men tänk om dom även kunde boosta modet. Kanske är det dax att stå på egna ben nu.

En fantastisk helg på Åland ligger bakom mig. Det två goa MC klubbarna Strul MCC från Enköping och Odendisa MC från Sala slog sina påsar ihop och vi åkte till Kobba Hoppers MC på Åland. Deras vinterfest var en härlig tillställning, som bara bikersfester kan bli. Vi passade även på att tagga Texas Longhorn restaurangen med våra loggor. Det var väl lite busigt ;). Någon gång ska jag berätta historien bakom namnen på dessa klubbar, för dom är lite speciella.
Eftersom mannen i mitt liv ligger borta på jobb den här veckan passades det med gott samvete på att hänga med fina väninnan på en underbar AW. Små saker som gör stort i vintermörkret.

Lärde mig just vad en lunningskärra är, mycket man inte har en aning om...

Fina flickor.

Det kanske är en lite missvisande rubrik, för några "fina flickor" vimlar det inte av i min umgängeskrets. Men med åren har man fått vänner som är värda att bevara, flickor som är fina genom att vara underbara personligheter. Något som uppskattas mer än ett fint uppförande hos mig.

Men i går var dom fina grannflickorna på besök. Och det blev verkligen, precis som vanligt, samtal om stort och smått. Jag tror vi hann gå igenom allt från kärlek, till lagar och andelsröstning under vår samvaro. Tack för ännu en härlig kväll som lagts till i källan med livsglädje och fina minnen flickor.

 
Att det inte är ultimat att fota med Iphonen i ett mörkt rum utan blixt kan ju på sitt sätt vara charmigt. Jag gillar ju det lite ruffiga i stämningsbilder eftersom det måste vara så perfekt i min yrkesroll med bildhanteringen.
 
 
Elaine och Helen passar på att kolla sina telefoner. Vi är ju inte helt asociala ;).Man kan ana Monica, men det blev bara mörkt till höger där Hanna sitter. Nästa gång får jag dokumentera alla flickorna med den riktiga kameran.