Massor av kalas.

Kalasandet avlöser varandra så här års. Det är inte lätt att försöka undvika kolhydratsmonstrena som ropar högt. På söndag är det mors dag, och jag har hintat sonen ordentligt så han inte ska glömma bort sin mamma. Skulle nog kanske skriva ihop en liten önskelista till honom också...
 
Nedan en överraskningstårta lite spontant till fina vännens dotter som fyllde 16 år. Testade att göra SP marmorerad, med glutenfria bottnar så lillasyster Ebba också kan äta. Vitchokladfluff och limecurd som fyllning fick det bli.Studenttider... Men den här högen är nog årets sista till vänner och bekanta.
 
 
 
 
 
 

I händelse av olycka.

Som jag har berättat tidigare så är jag med i ett nätverk av kvinnliga MC åkare. Vi kör självklart våra egna hojjar, och det är en härlig gemenskap. Förutom att vi kör tillsammans minst en gång i veckan, har vi även olika aktiviteter. Den senaste handlade om "Hur gör vi i händelse av olycka?". Det var en intressant cirkel som Medborgarskolan hjälpte oss med. Hans Swicknagel från räddningstjänsten lärde oss mycket om hur man ska tänka specifikt vid en MC olycka.


Mycket nu.

Mina inlägg duggar inte tätt, jag vet. Men med mycket intressen får man prioritera.

Det blir mycket utbildningar och resor framöver, och det jag ser fram mest emot är utan tvekan starta eget utbildningen som börjar på måndag. Men före dess ska en heldag i Uppsala hinnas med i kommunikationens tecken.

Starta eget i vad kan man ju undra. Ja, jag har faktist inte en aning om vilken av mina tiotal affärsideer jag ska lägga fram under utbildningen. Men visst finns ett område som ligger extra varmt om hjärtat. Och att fortsätta med nuvarande jobb som grafisk formgivare funkar ju utmärkt som egen. Ja, det kommer att bli riktigt bra.

Funderar på att hinta sonen, för han har nog mindre koll på att det är mors dag på söndag. Bara för att jag kan...

 
Ett par bilder från ett strålande vackert Vallby Friluftsmuseum där söndagen tillbringades. Det var växtdag, och några nya plantor fick följa med hem. Det här var våra bord, Mälardalens Pelargonvänner.