5 kamp!

Få människor kan konsten att roa sig som bikers kan. Inga pretentiösa snobbar, utan bara avslappnat och stora leenden. I lördags hade klubben Tramps MC i Tillberga/Västerås bjudit in sina vänklubbar för en 5 kamp i väntan på att vägarna ska bli farbara. Killarna hade gjort ett fantastiskt jobb, och det blev en dag och kväll med mycket skratt. 8 lag/klubbar med ca 90 personer deltog under dagens tävlingar. Medan Tramps sammanställde resultaten från 5 kampen bjöd dom även på en grymt god chili, pastasallad och bröd.

De olika grenarna vi fick tävla i var:

Längdkast med en motordel. Då jag var med i vårat tjejlag MCKV (Motorcykelkvinnor Västmanland) så blev det mer fniss än långa kast. Men vad gör det, vi hade ohyggligt roligt. Ni kan ju föreställa er hur livsfarlig en sån gren kan vara med lätt salongsberusade skinnapor dessutom!

Mäta för... Ja, det vetesjutton vad det var vi skulle mäta egentligen. Men vi gissade vilt att det var något som fanns framtill på motorcykeln eftersom det hette förnågonting. Till vår hjälp fanns en hink med diverse attiraljer, som tex snöre, tumstock, vinkeljärn etc... Om ni lovar att inte berätta det för någon så kan jag avslöja att vi googlade i smyg hur man skulle mäta vinkeln, och fick det bästa resultatet av alla klubbarna!
 Nästa gren var skytte. Undertecknad som är skytt fick in dom första två skotten och blev lite stolt. Men sen blev det lite blandade resultat när de andra tjejjerna fortsatte. Men vad gör väl det, för fy sjutton så skoj vi hade!
 Gren nummer fyra var inte att leka med. En framgaffel med styre och hjul skulle köras i slalom. Ett varv runt varje kubb i nummerordning, utan att någon kubb lade sig.
 Sista grenen var hemlig. Vi blev skjutsade en kort bit in till själva Tillberga och avsläppta utanför Pärra Evenssons verkstad. Pär som också är en Trampare hade spänt fast sin trampcykel i Dynojetbänken. Sen var det bara att trampa för brinnande livet.
 Behöver jag berätta att vi tjejjer i MCKV kom sist? Det var 8 lag/klubbar som deltog, och vinnarna blev:

1a Yrsel MC, Borlänge.
2a Odendisa MC, Sala.
3a Mashed Kidneys MC, Skultuna.

Hur placeringen blev för dom övriga vet jag inte, men deltagarna var:
Strul MCC, Enköping.
Galtholmen MC, Avesta.
Tramps Vets, Västerås.

Och vi i MCKV sist då ;).

Kommentera här: